Sisuturundus

GALERII: Raimondi peakokk Marko Lumera viis naistepäeva puhul erilisele maitserännakule

Kõige glamuursem naistepäevapidu toimus restoranis Raimond.Foto: Albert Sillaste

Naistepäeval toimus Hedon spaa restoranis Raimond romantiline naistepäevaõhtusöök, mille jaoks pani peakokk Marko Lumera kokku 4-käigulise maitseelamuse, kombineeritud värsketest kodumaistest ja värvikaist võõramaistest maitsetest. Õhtule lisasid vürtsi Iris Janvieri moe-show ja muusikalised vahepalad Karl-Erik Taukarilt ning DJ Maido Mölsilt.

Galerii õhtusöögilt

Raimondi eripäraks on põhjamaiselt moodsate ja ehedate maitsete sümfoonia, milles on kombineeritud kohalik värske tooraine tänapäevaste trendidega maailmast. Peakokk tutvustab õhtusöögi alguses külalistele oma mõtteid menüüst ning toitude etteviimisel antakse külastajatele parajalt aega, et seltskonda, romantikat ja maitseid nautida. 

Esimese käigu komponentideks oli spargel ja maasikas, mis sobivad peakoka sõnul just naistepäeva eriüritusele. “Ei ole naist, kellele maasikad ei meeldiks,” sõnas Lumera. Teise käiguna pakuti Peipsi järvest püütud kohafileed ning pearoaks oli maisikana trühvliga. Õhtusöögile andis lõpunoodi erinevate tekstuuridega sidrunidessert.

Esimese käigu komponentideks olid maasikas ja spargel.Foto: Albert Sillaste

Muinaslugu muusikas

Peakokk on tegutsenud Raimondis juba kuus aastat ning tema sõnul on restorani eripäraks maagiline õhkkond. 50-kohaline a´la carte restoran Raimond asub peaaegu rannaliival ja külastajaid ootab romantiline kohtumispaik, kus aeg peatub ning algab muinaslugu muusikas. 

Raimondi peakokk Marko Lumera.Foto: Albert Sillaste

Restoran Raimond on avatud iga päev alates kell 18:00 ja ka tavapäevadel ei paku me klassikalist menüüd. Kaks aastat tagasi tegime otsuse, et soovime pakkuda läbi 3-käiguliste maitserännakute elamust meie külalistele, et nad võtaksid aja maha ning saaksid tõeliselt nautida nii toitu, kaaslasi kui ka atmosfääri.

Restoran Raimond on Eestis ainus restoran, kus pakutakse maitserännakuid, millest ühes on põhiroaks kala, teises kodumaised taluroad ning kolmas sisaldab vaid vegantoite. Aastast aastasse leiab menüüst ka Raimondi lemmikuteks saanud eestimaise veise sisefileed ning meie talude juuste.

Restoranis Raimond on kombineeritud värskesd kodumaised ja trendikad võõramaised maitsed.

Õhtu jooksul jagati põnevaid loosiauhindu Hedoni koostööpartneritelt ning külastada sai kodumaa disaineri Iris Janvieri pop-up poodi.

Populaarsed lood mujal Geeniuses

Ära jää ilma päeva põnevamatest lugudest

Telli Geeniuse uudiskiri

Saadame sulle igal argipäeval ülevaate olulisematest Geeniuse teemadest.